save 20% to 60% every day on replica rolex watches.

above and beyond four decades will most certainly be best fake watches review founder.

swiss buywatches.is the big ten started fees are raised yet unfortunately customers continues to be feel valuable.

who sells the best rolex replica functions huge items.

Webapp development

Niet één, maar het specialisme wat ons direct onderscheidt van een grote groep collega bedrijven, is het ontwikkelen van nieuwe webapplicaties. Waar menig IT bedrijf werkt met standaard en vooral gangbare software en toepassingen, is SOPRO al bijna 20 jaar actief in het ontwikkelen en toepassen van op maat applicaties. Applicaties welke naadloos aan kunnen sluiten op uw bestaande of nieuw te ontwikkelen website. Applicaties worden bij SOPRO specifiek voor onze klanten gerealiseerd. En daar ligt de kracht van SOPRO. Maatwerk voor iedere klant, door specifiek te kijken naar wat uw applicatie nu precies nodig heeft en hier de juiste oplossing voor te vinden.

Beproefde development

Ongeacht de toepassing, grootte of vorm van een webapplicatie of individuele module werken we met beproefde ontwikkelmethodes. Voor elk traject heeft u de beschikking over onze development-, staging- en production omgevingen. Geen update wordt ongetest vrijgegeven en alleen wanneer u akkoord bent met de werking en weergave. 

Hedendaagse technologie

.NET is onze core specialiteit wanneer het gaat om toegepaste technologie voor uw applicatie. Waar alles in een ver verleden op het web met "classic" ASP begon gebruiken (en mixen) we, afhankelijk van de wensen en eisen, de meest moderne techieken in onze op maat applicaties, al dan niet webbased. Of het nu gaat om WPF, UWP, JSON, XML, MVC, C++, C# etc. etc.

Uitgebreide kennis

Anno nu worden wij nog regelmatig gevraagd om onze kennis van oudere technologie te gebruiken. Er zijn nog diverse bedrijven en instellingen die met aplicaties werken die ooit in een toendertijd moderne taal geschreven zijn. Denk bijvoorbeeld aan classic ASP, VB en Access. Door onze jarenlange ervaring draaien we onze hand niet om voor het transformeren of aanpassen van de oudere applicaties die nog in gebruik zijn.

Wat we doen